Anmal, Halepçe Katliamını Kınadı - Son Dakika
Yerel

Anmal, Halepçe Katliamını Kınadı

Anmal, Halepçe Katliamını Kınadı

Halepçe Katliamı’nın 27. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Sağlık-Sen Cizre İlçe Başkanı Sabgatullah Anmal, yapılan katliamı lanetle kınadıklarını belirtti.

16.03.2015 21:13

Halepçe Katliamı'nın 27. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Sağlık-Sen Cizre İlçe Başkanı Sabgatullah Anmal, yapılan katliamı lanetle kınadıklarını belirtti.

Sağlık-Sen Cizre İlçe Başkanlığı, yazılı bir açıklama yaparak Halepçe Katliamı'nı katliamı kınadıklarını açıkladı. Anmal, "Bu acımasız katliam, tarih sayfalarına büyük bir kara leke olarak düştü. Halepçe katliamı hafızlarımızdan da silinmeyecek bir iz bırakmıştır. Masum Kürt halkına yönelik gerçekleştirilen bu insanlık dışı kitle katliamında ölenleri rahmetle anıyoruz" dedi.

Vahşetin, kirli hesapların ve zulmün ne bölgemizde, ne de insanlık coğrafyasında bir daha yaşanmamasını Cenab-ı Allah'tan dileyen Anmal, şunları kaydetti: "O gün Irak'ta yaşanan vahşet, bugün Suriye'de yaşanıyor. Memur-Sen ailesi olarak, mazlumdan yana olan tarafgirliğini geçmişte Iraklı Kürt kardeşlerimize gösterirken, şimdi Suriye vatandaşlarına gösteriyor. Şunu çok iyi biliyoruz ki, Allah'ın adaleti mutlaka tecelli oluyor ve zalimler eninde sonunda pes ederek, perişan olacaklardır. Halepçe'de masum Kürtler, diktatör ve lanetli Saddam liderliğindeki Irak yönetimi tarafından kimyasal silahlarla bombalanarak katledildi. Dünyanın neresinde olursa olsun, sivil insanları katleden tüm zalimleri ve katliamları lanetliyor ve kınıyoruz." - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anmal, Halepçe Katliamını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement