Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerin, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkatin ve merhametin dünyadaki yansımaları olduğunu bildirdi.
Yılmaz, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, anneliğin dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri olduğunu, annelerin de iyiliği en çok hak eden varlıkların başında geldiğini kaydetti.
Hz. Muhammed'in "Cennet, annelerin ayakların altındadır" dediğini hatırlatan Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi:
"Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru, annelerin yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiye doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Aile hayatının birleştirici unsuru olan anneler, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkatin ve merhametin dünyadaki yansımasıdır."
Yılmaz, yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak tüm annelerin gününü kutladığını, uzun ömürler dilediğini ve hayata gözlerini yummuş anneleri ise rahmetle, minnetle yad ettiğini bildirdi. - Burdur
Son Dakika › Yerel › Anneler Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?