Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (2)

Foto.BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından 'İlçe İstişare Toplantısı' düzenlendi.

26.02.2013 10:10

Foto: Fuardan

===

BBP seçim startı verdi

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından 'İlçe İstişare Toplantısı' düzenlendi. Toplantıya, BBP Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı, BBP Gazipaşa İlçe Başkanı Türkay Altun ve partililerin katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Bağcı, genelde iktidar olmanın yolunun yerelden geçtiğini belirterek yerel seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBP İl Başkanı Bekir Bağcı, yerel seçimde başarılı olmak için Antalya'nın 19 ilçesine ayrı ayrı seçimi kazanma projesi hazırladıklarını kaydetti. BBP'nin her geçen gün Antalya'da güç kazandığını anlatan Bağcı, "İlkeli siyaset yapmadan hiç bir zaman taviz vermeyeceğiz. Dürüstlük, bizim en büyük şiarımız. Siyasette sessiz çoğunluğun hep sesi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

'BBP'YE GÜVENİN'

Vatandaşların birçok konuda mağduriyet yaşadığını dile getiren Bağcı, "Halkımız yaşadıkları bu mağduriyetler karşısında akıllı hareket etmeleri gerekiyor. Artık AKP iktidarından kurtulma zamanıdır. Bunun için BBP'ye güvenin. Türkiye'nin geleceği için çalışan, vatandaşını düşünen bir iktidar olacağız. Bu nedenle sadece Antalya'da değil Türkiye'nin tamamında iktidara adayız" dedi.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA,(DHA)

Foto: BBP İl Başkanı Bekir Bağcı ve partililer

===

DSP'de kongre süreci sürüyor

DEMOKRATİK Sol Parti(DSP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı'nın 9'uncu Olağan Genel Kurulu yapıldı. Atatürk Caddesi'ndeki parti binasında yapılan kongreye DSP İl Başkanı Metin Oktay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin katıldı. Tek listeyle yapılan seçimde, mevcut İlçe Başkanı Murat Altay, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Başkan Altay yaptığı konuşmada, parti olarak ilkeli ve dürüst siyaset yapacaklarını belirterek, bu ilkelerden hiç bir zaman ödün vermeyeceklerini söyledi. Yönetim Kurlu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Murat Altay, Fahrettin Boz, Mustafa Erdil Çağlayan, Osman Aksoy, Şenol Burun, Duran Karakaya, Ünal Şirin.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA;(DHA)

Foto: DSP İl Başkanı Metin Oktay ve İlçe Başkanı Murat Altay, partililer toplu

===

Şehr-i Sultan Gecesi'ne yoğun ilgi

ANTALYA'NIN Gazipaşa İlçesi'nde İnci Gazipaşa Sosyal Eğitim Kültür Turizm Dayanışma ve Hizmet Derneği tarafından düzenlenen 'Şehr-i Sultan Geceleri yoğun ilgi gördü. Gazipaşa Düğün Sarayı'nda gerçekleşen programa Kahyalar Belediye Başkanı Tevfik Karav, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Şehr-i Sultan geceler tiyatro oyunuyla başladı. Ana teması kardeşlik ve aile olan 'Sevgi Simitleri' adlı oyunu, Meydan Tiyatrosu sahneledi. İki perdelik oyunu yoğun alkış aldı.

Gecenin şiir dinletisi bölümünde ise Serdar Tuncer sahneye çıktı. Tuncer, birbirinden güzel eserlerini seslendirirken salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Gecede son olarak ilahi ekibi sahne aldı. İlahileri dinleyenler zaman zaman da eşlik etti.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA;(DHA)

Foto: Geceden

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement