Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.TÜRKİYE Jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Armen, tüm Antalyalıları, çocukların yetenek ve verimini artırmak amacıyla düzenledikleri ritmik cimnastik gösterilerine davet etti.

20.12.2012 12:08

Foto: Takım fotosu

===

Ritmik cimnastik ziyafeti

TÜRKİYE Jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Armen, tüm Antalyalıları, çocukların yetenek ve verimini artırmak amacıyla düzenledikleri ritmik cimnastik gösterilerine davet etti. Bugün saat 18.00'de Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda başlayacak ritmik cimnastik gösterileri, minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilecek. Erdem Armen, kulüpler tarafından düzenlenen bu tür yarışmaların son derece ciddi bir ortamda devam ettiğini belirtti. Armen, "İlginç gösterilerin yaşanacağı ritmik cimnastik yarışmasına tüm Antalyalı cimnastik severleri bekliyoruz" dedi.

Foto: Ritmik cimnastik fotosu

===

Alanyaspor'da ağır konuklar

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Güngör, beraberindeki akademisyen ve öğrencilerle birlikte Alanyaspor'a nezaket ziyaretinde bulundu.

ALANYASPOR yönetimi ve teknik ekip, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Alanya İşletme Fakültesi'nde düzenlenen öğrenci başarı ödül törenine katıldı. Akademisyenler ve öğrenciler törenin hemen ardından Alanyaspor'u ziyaret etti. Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı misafirler arasında, İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Güngör, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Akın Altun, Fakülte Genel Sekreteri Hüseyin Er ile fakülte öğrenci konseyi yönetici öğrencileri Mustafa Atılgan, İlker Kamacı, Cumhur Kumral hazır bulundu.

Alanyaspor'un fakülte ziyaretinde Kulüp Başkanı Çavuşoğlu'nun, takımın tüm maçlarına davet etmesine, öğrenciler ve akademisyenler teşekkür etti. Başkan Çavuşoğlu, maçlarda üniversitelileri görmekten mutluluk duyacaklarını belirterek, "Öğrencileri de aramızda görmek istiyoruz" dedi. Davetten dolayı memnuniyetlerini belirten öğrenciler ise başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Konuşmaların ardından ziyaretçiler, yöneticilerle birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından Başkan Çavuşoğlu, 'Alanyaspor Başkanları 'bölümünde yer alan eski dönem başkanlarının fotoğraflarını ziyaretçilere gösterdi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

İşadamlarının maç keyfi

KORKUTELİ ve Elmalı'da faaliyette bulunan işadamları, Korkuteli İşadamları Derneği (KİAD) tarafından düzenlenen yemekte buluştu. Yemeğe işadamlarının yanı sıra, Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Elmalı Kaymakamı Murat Çekmen katıldı. Yemekte konuklara Korkuteli'nin meşhur şişte köftesi ikram edildi. Yemeğin ardından halı saha futbol maçı düzenlendi. Elmalı Kaymakamı Çekmen'in yer aldığı Elmalılı işadamları ile Korkutelili işadamlarının maçı 5-5 berabere bitti.

Elmalı Kaymakamı Çekmen, dayanışma ve kaynaşma yemeği ve ardından düzenlenen halı saha maçı için KİAD Başkanı Halil Koparan ile Elmalı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Parin'e teşekkür etti. Halil Koparan ise yemeğe katılan kaymakamlar Karahan ile Çekmen'e ve stajyer kaymakam Uğur Tutkan ile işadamlarına şükranlarını sundu. Program sonunda yemeğe katılanlara Korkuteli mantarı hediye edildi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Yemekten - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement