Antalya'da Anneler Günü dolayısıyla, baba ve çocukların katıldığı "Pasta Süsleme Yarışması" düzenlendi.
Antalya Deepo Outlet Center'daki yaş pasta süsleme yarışmasına katılan babalar ve çocukları, annelere en güzel pastayı yapmak için ter döktü.
Yarışmacı 14 baba, çocuklarının da yardımıyla 30 dakika içinde, önlerinde hazırlanan malzemeleri kullanarak, en güzel görünüme sahip pastayı yapmak için mücadele etti.
Jüri üyeleri pastaları tek tek inceledi. 14 pasta içinden 5'i, ilk değerlendirmeye girmeye hak kazandı. İkinci değerlendirmenin sonunda Murat Ünal ile 3 yaşındaki oğlu Can Tuğra, birinciliği elde etti.
Murat Ünal, eşinin sürekli evde kurabiye ve pasta yaptığını belirterek, kendisinin ona yardım ederken pasta yapmayı öğrendiğini, bu konulara yabancı olmayan bir baba olduğunu söyledi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Antalya'da Babalar ve Çocukları, 'Anneler' İçin Yarıştı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.