Ardahan CHP'de Parti İçi Eğitim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ardahan CHP'de Parti İçi Eğitim Çalışmaları

Ardahan CHP\'de Parti İçi Eğitim Çalışmaları

Ardahan Cumhuriyet Halk Partisi Parti binasında gerçekleştirilen ve 37 kişinin katıldığı “CHP Eğitici Eğitimi” tamamlandı.

25.01.2015 12:49

Ardahan Cumhuriyet Halk Partisi Parti binasında gerçekleştirilen ve 37 kişinin katıldığı "CHP Eğitici Eğitimi" tamamlandı.

Parti üyesi olan Derya Şentürk, tarafından verilen eğitime 37 partili katıldı. Yurt genelinde Eğitici Eğitimi'ne başladıklarını söyleyen Derya Şentürk, "Her ilde kendi eğitmenlerimiz oluştu. Ardahan'da şu an hali hazırda 37 eğitmen arkadaşımız var ve burada onlarla beraber görev yapacağız dedi.

Şentürk, "Bizler genel merkezden, parti okulundan önümüzdeki temel siyasi eğitimi canlandırmak için ve örgütümüzle birlikte olmak için geldik. Bu 2 gün süren bir eğitimimiz bu eğitimimizde halkla ilişkiler, partimizin programı bu derslerimizde anlatıyoruz. Sonra üyelerimizden bu derslerdeki hazırladıkları projeleri gerçekleştirmelerini istiyoruz ve bu şekilde eğitimimizi tamamlamış oluyoruz. Her üyemiz bu eğitimi bizden talep etmesi gerekiyor. Bizlerde bu sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz" şeklinde konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan CHP'de Parti İçi Eğitim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement