Ardahan'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Ardahan'da Bayramlaşma

Ardahan\'da Bayramlaşma

Ardahan'da Kurban Bayramı nedeniyle Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

25.10.2012 18:54

Ardahan'da Kurban Bayramı nedeniyle Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ardahan Öğretmen evinde düzenlenen törene Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Durak, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Konukları salon girişinde karşılayan Vali Azizoğlu, bayramların birlik ve beraberliklerin pekiştiği günler olduğunu söyledi.

Törene katılan protokol mensupları daha sonra Belediye, Polis evi ve İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenlerine katıldı.

Vali Azizoğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile son olarak Ardahan Devlet Hastanesi'ne gitti. Servislerdeki hastaları ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğini ileten ve bayramlarını kutlayan Azizoğlu, servisteki hastalarla bir süre sohbet etti. Azizoğlu, vatandaşların hastaneden memnun olup olmadıklarını ve beklentilerini sordu. Azizoğlu, hem yapı itibariyle hem de hizmet noktasında Ardahan Devlet Hastanesi'nin Türkiye standartlarında güzel bir hastane olduğunu kaydetti. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ardahan'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement