Arif Can ile İskender Can Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika
Yerel

Arif Can ile İskender Can Erkekliğe İlk Adımı Attı

Arif Can ile İskender Can Erkekliğe İlk Adımı Attı

Kayseri'nin tanınmış ailelerinden işadamı Hayri Çelik ile Sevgi Çelik çiftinin oğulları Arif Can ile İskender Can düzenlenen muhteşem düğün töreni ile erkekliğe ilk adımı attı.

30.09.2013 10:06

Kayseri'nin tanınmış ailelerinden işadamı Hayri Çelik ile Sevgi Çelik çiftinin oğulları Arif Can ile İskender Can düzenlenen muhteşem düğün töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Çok sayıda ünlü simanın katıldığı düğün töreninde ünlü sanatçılardan Ali Şan'da sahne aldı.

Flamingo düğün salonunda gerçekleştirilen Sünnet düğününe TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Teş-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, DP İl Başkanı İsmet Özbakkal, MHP Kocasinan eski İlçe Başkanı Memduh Uzunluoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Köprüler Şube Müdürü Lütfü Koca, Ankara'nın ünlü simalarından İskender Çolak, Şemsettin Şemsettin, Ahmet Başaslan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş, İşadamı Nuh Mehmet Delikan, Muharrem Göç, Kemal Akbulut, Hacı Ali Koca, Orhan Göç, Alper Göker, İsmail Doğan ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Hayri Çelik, düğüne gelen davetlileri salon girişinde eşi Sevgi Çelik ile birlikte tek tek karşıladı.

Düğünde Arif Can ile İskender Can Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının gösterisi eşliğinde Yeni Çeri Askerlerinin korumalığında sahneye getirildi. Muhteşem havai fişek gösterisinin ardından tahta oturan Arif Can ile İskender Can'a burada mehter başı tarafından dualarla kına yakıldı. Düğünde en çok alkışı ise piste çıkarak eşi Sevgi Çelik ile dans eden işadamı Hayri Çelik aldı. Çelik çiftinin dansı boyunca havai fişek gösterisi hiç susmadı.

Düğünde ayrıca ünlü sanatçılardan Ali Şan'da sahne aldı. Orkestrası ile düğüne renk katan Ali Şan'ın seslendirdiği bir birinden hareketli parçalarla davetliler halaylar çekerek doyasıya eğlendi.

Hayri Çelik ile Sevgi Çelik, oğulları Arif Can ile İskender Can 'ın erkekliğe adım atmasını dost, akraba ve yakınlarıyla paylaşırken, mutlulukları ve heyecanları ise gözlerden kaçmadı. Çelik çifti, " Oğullarımız Arif Can ile İskender Can"ın sünnet törenine gerek Kayseri'den gerekse çevre illerden icabet eden tüm davetlilere teşekkür ediyoruz. Allah her anne ve babaya böylesine özel günleri ve bu mutluluğu yaşatsın" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arif Can ile İskender Can Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement