Arife Günü Şehitlikler Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Arife Günü Şehitlikler Doldu Taştı

Arife Günü Şehitlikler Doldu Taştı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

11.09.2016 17:40

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde her bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de mezarlıklar kabir ziyareti yapanlarla doldu taştı.

Bandırma Şehitlik Mezarlığı arife günü en yoğun günlerinden birini yaşadı. Ziyaret esnasında mezarlık çevresi arabalarla dolarken, yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek için mezarlıklara akın eden birçok vatandaş, mezar başlarında Kur'an-ı Kerim okuyarak dualar etti. Ellerindeki bidonlarla kabirdeki çiçekleri sulayıp, mezarları temizlemeyi de ihmal etmediler.

Şehitliklere gelen aileler şehitlerin kabirleri başında dua okudu, mezar taşlarını temizledi.

Bandırma Şehitlik Mezarlığı'nfaki törene Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Ahmet Biçer, Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, gaziler, şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Bandırma protokolu ve Ankara'daki bombalı terör saldırısında şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Kutlu'nun kızı Tuana şehit babasının ve şehitlerin mezarlarına çiçek koydu.

Şehitlere ve gazilere dualar okunduktan sonra tören sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Arife Günü Şehitlikler Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement