Artvin Barosu Aşıkoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Artvin Barosu Aşıkoğlu'nu Unutmadı

Artvin Barosu Aşıkoğlu\'nu Unutmadı

Artvin Barosu Yönetim Kurulu eski üyelerinden Avukat Osman Nuri Aşıkoğlu, vefatının 4.yıldönümünde kabri başında anıldı.

09.02.2012 17:05

Artvin Barosu Yönetim Kurulu eski üyelerinden Avukat Osman Nuri Aşıkoğlu, vefatının 4. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Artvin Barosu Başkanı Avukat İzzet Varan, Yönetim Kurulu üyesi Avukat. Tuncer Başer ve Artvin Barosu avukatlarından Artvin eski Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, Osman Nuri Aşıkoğlu'nun eşi Gönül Aşıkoğlu ve kızı Dilek Aşıkoğlu ile Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda ölümünün 4. yıldönümünde Avukat Aşıkoğlu'nu andı.

Osman Nuri Aşıkoğlu'nun mezarı başında bir konuşma yapan Artvin Barosu Başkanı İzzet Varan, Osman Nuri Aşıkoğlu'nu her geçen yıl daha fazla özlediklerini ve aradıklarını belirterek "O, Artvin Barosu için büyük bir değerdi, avukatlar arasında bir denge unsuru idi. O, Artvin Barosu'nun avukatlarına, hukukçularına, kendiden büyük olanlara dahi hepimize ağabeylik yapıyordu. Her geçen yıl daha çok arıyoruz. Mekanı cennet olsun.İnşallah gittiği yerde rahattır. Işıklar içerisindedir, bizim tüm kalbimiz ve dualarımız onunla beraberdir" dedi.

Artvin Barosu'nda vefayı bir gelenek haline getirmek için çabaladıklarını ifade İzzet Varan, Artvin Barosu'nun vefat eden mensuplarına karşı üzerine düşen görevi yerine getirmek için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Artvin Barosu Aşıkoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement