Asimder'den Türkiye Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Güler'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Asimder'den Türkiye Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Güler'e Ziyaret

Asimder\'den Türkiye Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Güler\'e Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye Cumhuriyeti Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Ömer Güler'i makamında ziyaret etti.

26.01.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye Cumhuriyeti Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Ömer Güler'i makamında ziyaret etti.

Başkonsolos Yardımcısı Ömer Güler, Genel Başkan Göksel Gülbey'in yanı sıra, Türk Eğitim-Sen Iğdır Şube Başkanı Ali Arslan, Iğdır Merkez Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Gürel ve Iğdır İl Afet ve Acil Durum Bel Bir-Sen iş temsilcisi Mehmet Öztürk'ün yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin yaptığı faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirten Güler, "Son günlerde Türkiye üzerinde Ermeni Diasporasının yaptığı asılsız iddialar karşısında, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığınız faaliyetler taktire değerdir. Derneğinizin Ermeni terör örgütü Asala tarafından şehit edilen Türk diplomatları sahiplenmesi, bu konuda yaptığı anma programları için bir diplomat olarak teşekkür ediyorum. Konsolosluğumuz, Nahcıvan da bulunan tüm Türk vatandaşların evi olduğu gibi de sizlerinde evi olduğunu hatırlatmak istiyorum" dedi.

ASİMDER Genel Başkanı Gülbey ise, "Yeni binanızın hayırlı olmasını diliyoruz. Nahcıvan Özerk Cumhuriyetinde temsilciliğimiz bulunmaktadır. Temsilciliğimizin geçen yıl Nahcıvan Devlet Üniversitesinde açmış olduğu soykırım fotoğraf sergisinin açılışına katılmanızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Temsilciliğimizin asılsız Ermeni iddialarıyla mücadelede yapacağı çalışmalarda destek olmanızı rica ediyoruz. Derneğimizin Türkiye- Azerbaycan ilişkilerinde de çok önemli bir rolü olduğunu burada ifade etmek isterim. Burada temel amacımız Ermeni diasporasına karşı 'Bir millet tek diaspora' bilinci ile hareket etmektir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalar ardından Genel Başkan Gülbey, Başkonsolos Yardımcısı Güler'e Türkiye-Azerbaycan ve dernek logosu bulunan bayrak ile soykırım içerikli kitaplar hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asimder'den Türkiye Nahcıvan Başkonsolos Yardımcısı Güler'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement