Atso Akademi Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Atso Akademi Eğitimleri Devam Ediyor

Atso Akademi Eğitimleri Devam Ediyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO), ATSO Akademi ismi altında kurumsal bir yapıda yürüttüğü eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

24.02.2014 15:40

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO), ATSO Akademi ismi altında kurumsal bir yapıda yürüttüğü eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, bu kapsamda 27 ve 28 Şubat tarihlerinde "Endüstri İktisadi Piyasa Analizi, TS EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, İletişim ve Hayır Diyebilme Teknikleri" konularında eğitimler düzenleneceğini bildirdi. Budak, "ATSO Akademi, 2014 yılı eğitim programına son derece yoğun programı ile devam ediyor. Bu kapsamda 27 ve 28 Şubat tarihlerinde 3 adet eğitim programı düzenleyeceğiz. 27 Şubat 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz 'Endüstri İktisadi Piyasa Analizi Eğitimi'nde eğitmen Adem Yılmaz tarafından katılımcılara fiyat teorisi, piyasa teorisi, endüstriyel organizasyon, mikro iktisata dair temel kavramlar, tam rekabet, tekelci rekabet, uluslararası ticaret ve organizasyon konularında bilgi aktarılacak" dedi.

27 - 28 Şubat 2014 tarihlerinde TSE işbirliğinde düzenlenecek TS EN 14001 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi"nde; TSE Eğitmeni Kaya Kars tarafından katılımcılara Çevre Yönetim Sistemi temel kavramları, çevre prosedürlerinin tanımlanması, TS EN 14001 standardı maddelerinin yorumlanması, sağlık, güvenlik ve kalite yönetim sistemlerinin çevre yönetim sistemi ile entegrasyonu konularının aktarılacağını bildiren Budak, programın sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılara TSE onaylı sertifika verileceğini söyledi.

28 Şubat 2014 tarihinde düzenlenecek İletişim ve Hayır Diyebilme Teknikleri Eğitimi'nde ise eğitmen Şehnaz Yılmaz tarafından karşıdaki kişiyi kırmadan nasıl hayır denebilir, hayır diyebilme teknikleri, hayır deme sürecinin yönetilmesi ile ilgili bilgiler verileceğini ifade eden Budak, "Son derece faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitimlere tüm üye ve çalışanlarını davet ediyoruz" dedi.

ATSO Akademi'nin her yıl 80'den fazla konuda 3 binin üzerinde üye ve üye çalışanına hizmet verdiğini belirten Budak, eğitim konularının üye talepleri doğrultusunda belirlendiğini, katılımcıların eğitimlere dair memnuniyet düzeyinin sürekli izlendiğini kaydetti. Budak, eğitim takvimine ATSO web sayfasından ve ATSO'nun sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceğini de sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Akademi Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement