Atso Başkanı Erat: "Bölgenin Gerçek Anlamda Ekonomisinin İyi Bir Noktaya Gelmesi İçin Mücadele Ettik ve Bundan Sonra da Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Atso Başkanı Erat: "Bölgenin Gerçek Anlamda Ekonomisinin İyi Bir Noktaya Gelmesi İçin Mücadele Ettik ve Bundan Sonra da Devam Edeceğiz"

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, "Bölgenin gerçek anlamda ekonomisinin iyi bir noktaya gelmesi için mücadele ettik ve bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

09.01.2012 14:00

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, "Bölgenin gerçek anlamda ekonomisinin iyi bir noktaya gelmesi için mücadele ettik ve bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Erat, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2009 yılında göreve geldiğini anımsatarak, o günden bu yana esnafın yanında olduklarını ve her türlü sorun ve sıkıntılarına destek olduklarını vurguladı.

Göreve geldiği günden beri gece gündüz demeden bürokratlarla biraraya gelerek, toplumsal sorunları gündeme getirdiklerini ifade eden Erat, "Bölgenin gerçek anlamda ekonomisinin iyi bir noktaya gelmesi için mücadele ettik ve bundan sonra da devam edeceğiz. Bölgenin gerçekten Gayrisafi Milli Hasılada kişi başına düşen gelirin çok alt düzeylerde olduğunu defalarca vurguladık. Hatta bunu Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla, bakanlarımızla ve yerel yönetimimizle paylaştık" diye konuştu.

Birlikte hareket edilmesi gerektiğini belirten Erat, 2011 yılında Ağrı'ya modern bir Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası kazandırdıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"İnşallah bu odada, memleketimiz için hayırlı ve başarılı işler yaparız. Bu memleketimiz için büyük bir kazançtır. Yeni binamıza daha taşınmadık. Kış mevsiminin erken gelmesi bunu daha da zorlaştırdı. Biz 'bu bölgede daha iyi neler yapabiliriz-' dediğimizde ben hep birbirimize destek olmamız gerektiğini söyledim, çünkü başarılarımız hepimizin başarısıdır. Yeni Ticaret ve Sanayi Odamızın yaklaşık maliyeti, arsası hariç 9 milyon 666 bin 900 liradır. Toplam maliyeti ise 12 milyona yakındır. Bunu işadamlarımızdan, hayırsever vatandaşlarımızdan temin ettik ve Ağrı'ya kazandırdık."

- AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atso Başkanı Erat: 'Bölgenin Gerçek Anlamda Ekonomisinin İyi Bir Noktaya Gelmesi İçin Mücadele Ettik ve Bundan Sonra da Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement