Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, ATSO Akademi yapılanması altında eğitim faaliyetlerine tüm hızı ile devam ediyor.
ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ATSO Akademi'nin üyelere ve çalışanlarına dönük faaliyetlerine önümüzdeki hafta 3 ayrı konuda verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi. Budak yaptığı açıklamada, "ATSO Akademi ile Antalya İş Dünyası'nın ihtiyaç duyduğu alanlarda üyelerimize eğitim hizmeti vermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta da ilgi çekici 3 ayrı konuda eğitimlerimiz olacak;
21-22 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek İç Kalite Tetkiki Eğitimi'nde eğitmen Rasim Yılmaz tarafından katılımcılara; tetkik çeşitleri, tetkik yönetimi, tetkikin planlanması, tetkikin sonuçlandırılması ve rapor yazımı teknikleri anlatılacak.
23-24 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan NLP Eğitimi'nde Eğitmen Sevgi Karagöz Öçver tarafından katılımcılara; NLP'nin ilkeleri ve temel varsayımları, zihnin yasaları ve işleyişi, sağ ve sol beyin etkileşimi, davranış kalıplarını çözme, NLP ile doğru düşünme becerileri ve iletişim kurmanın püf noktaları, geleceği kazanmak için doğru düşünce sistemini öğrenmek konularında değerli bilgiler aktarılacak.
25 Mayıs 2012 tarihinde düzenlemeyi planladığımız Başarı Yöntemleri Eğitimi'nde ise Psikolog Doktor Olcay Kulakoğlu tarafından katılımcılarımıza; başarının anahtar sözcüğü,
SWOT Analizi, inovasyon, stratejik planlama, zamanı doğru kullanma, sözlü, sözsüz iletişim becerileri, imaj ve güvenilir olmak konuları anlatılacak.
Her birisi konusunda uzman kişilerce verilecek olan bu eğitimlerimize tüm üyelerimizi, çalışanlarını ve konuya ilgi duyan herkesin katılımını bekliyoruz" dedi.
ATSO Akademi'de eğitim konularının ve takvimin üyelerden gelen talepler ve iş dünyasının ihtiyaçları doğrultusunda belirlendiğinin altını çizen Budak, "Eğitimlerimizi Odamız bünyesindeki modern eğitim salonlarında en az 20 en çok 60 kişinin katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Anketler ile verilen eğitimin beklentileri karşılama derecesini ölçüyor ve üyelerimize daha iyiyi sunmak için sürekli çalışıyoruz" diye konuştu.
Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfasındaki ATSO Akademi bağlantısından, Twitter (ANTALYA_ATSO) ve Facebook'tan (facebook.com/AtsoAkademi) da takip edilebileceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Atso'dan Üç Yeni Eğitim Daha - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.