Atso Yönetiminden Protokol Turu Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Atso Yönetiminden Protokol Turu Devam Ediyor

Atso Yönetiminden Protokol Turu Devam Ediyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) yeni yönetimi görevlerine başlamalarının ardından Antalya Valisi Muammer Türker, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu.

26.02.2015 15:27

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) yeni yönetimi görevlerine başlamalarının ardından Antalya Valisi Muammer Türker, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Antalya Valisi Muammer Türker'i makamında ziyaret eden ATSO Başkanı Davut Çetin, Meclis Başkanı İzzet Bayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, odanın faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Türker, Başkan Çetin ve ekibine başarılar diledi.

ATSO Heyeti, daha sonra sırasıyla İl Garnizon Komutanı İrfan Can'ı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i makamlarında ziyaret etti.

ATSO'nun eski Başkanı olarak sivil toplumun önemini çok iyi bildiğini ifade eden Belediye Başkanı Türel, "ATSO'nun yeni Başkanı Davut Çetin'i tebrik ediyorum. Başarılı bir dönem geçirmenizi temenni ediyorum. Bundan sonra Antalya için birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Yönetiminden Protokol Turu Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement