Avukata Ait Bağ Evi Yandı - Son Dakika
Yerel

Avukata Ait Bağ Evi Yandı

Avukata Ait Bağ Evi Yandı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesi Ahmetçelli köyünde bir avukata ait bağ evinde çıkan yangıda bağ evi, traktör, turbo ilaçlama makinesi ve bahçe hortumları yandı.

11.05.2016 09:10

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Ahmetçelli köyünde bir avukata ait bağ evinde çıkan yangıda bağ evi, traktör, turbo ilaçlama makinesi ve bahçe hortumları yandı.

Edinilen bilgiye göre ilçede avukatlık yapan Celil Kaya'ya ait Ahmetçelli köyüne 300 m uzaklıktaki 25 dönümlük elma bahçesi içinde bulunan bağ evinin kuruluğundan yangın çıktı. Traktör, 1 tonluk turbo ilaçlama makinesi, tek katlı ev ve içinde bulunan eşyalar, bahçe hortumları ve diğer eşyalar yandı. Gece geç saatlerde çıktığı belirtilen yangın Bayramiç Belediyesi itfaiyesi tarafından söndürüldü.

Yangında ev ve traktör tamamen yanarken, ilaçlama makinesi da kısmen zarar gördü. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı. Yangınla ilgili olara bilgi veren avukat Celil Kaya "Büyük ihtimalle sabotaj olduğunu tahmin ediyorum. Bağ evinde yangın çıkmasına sebep olacak hiç bir durum yok. Olay yeri incelemesi sonucuna göre yangının kesin çıkış nedeni ortaya çıkacak. Savcılığa suç duyurusunda bulundum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avukata Ait Bağ Evi Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement