Ay-Siad Kuruluşunu Tamamladı - Son Dakika
Yerel

Ay-Siad Kuruluşunu Tamamladı

Ay-Siad Kuruluşunu Tamamladı

Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği (AY-SİAD), Özen Gündüz Başkanlığında kuruldu.

29.01.2015 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği (AY-SİAD), Özen Gündüz Başkanlığında kuruldu.

AY-SİAD'ın kurulması için dokuz kişi bir araya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Özen Gündüz, Kurucular üzerinde hassasiyetle durduklarını ve uzlaştıkları ortak fikirlerin derneğin kuruluşunda çıkış noktası olduğunu ifade etti. AY-SİAD Başkanı Gündüz, ortak fikirlerini şu şekilde açıkladı: "Küresel ve ulusal ekonomiye Aydın'ın menfaatleri doğrultusunda yeniden bir bakış açısı kazandırmak. Hızla değişen ekonomik dengeler ve sektörel kaymalar içinde Aydın'ın kayıp ve kazançlarına karşı refleksler geliştirmek. Milli gelir ve yatırımlardan Aydın'ın hak ettiklerini alıp alamadığını sürekli takip etmek ve hemşehrilerimizi bu konuda bilgilendirmek. Küresel düşünüp, yerel davranarak Aydın için, Aydın'a göre Aydınca projelerin hayata geçirilmesini ve yerelin güçlenmesini sağlamaktır. Bunun için Aydın Yönetici Sanayici ve İş adamları Derneği, Bir anlamda milliyetçidir. Bir anlamda muhafazakardır. Bir anlamda gelişmeci ve yenilikçidir. Türkiye cumhuriyeti Anayasası ile kanunları doğrultusunda Türkiye'nin ve Türk toplumunun demokratik ve planlı bir düzen içinde kalkınıp, sınai, ticari, sosyo-ekonomik, eğitim ve kültür düzeyinin gelişmesini, teknoloji, sermaye, fikir alış verişi ve koordinasyonunu sağlayarak daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur. Özellikle, tarım, sanayi ve turizm alanlarında her geçen gün biraz daha büyüyen ve gelişen ilimizde, yukarıya doğru ivme kazanan şehir ekonomisine yön verenler de kuşkusuz iş insanlarımızdır" dedi.

"AYDIN'IN BÜYÜMESİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Aydın'ın büyümesine büyük önem verdiklerini ifade eden Gündüz, "AY-SİAD üye olan firma sahipleri ve yöneticilerinin büyüme isteği ve vizyonu bizim öncelikli kriterlerimiz arasında olacaktır. Derneğimize üye olmak isteyen firma sahibinde aradığımız ortak payda yarınlarda daha büyük ciroyu hedefliyor olması gerekmektedir. Bu hedefi bir ideal olarak Aydın'ın büyümesi, Aydın insanına istihdam olarak istemesi de bizim için gerçekten çok önemlidir. Derneğimizi Aydınlılarla büyütürken niceliği değil niteliği daha çok önemsiyoruz" diye konuştu.

KURUCU YÖNETİM LİSTESİ

Özen Gündüz Başkanlığında kurulan AY-SİAD Kurucu Yönetim Kurulu, Gürol Türker, Ali Sert, Mehmet Çetin, Kaan Şahbaz, Faruk Özkan, Tuğrul Öztürk, Ahmet Özyol ve Mehmet Manas isimlerimlerinden oluştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ay-Siad Kuruluşunu Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement