Aydın'da Bayram Coşkusu Birlikte Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Bayram Coşkusu Birlikte Yaşandı

Aydın\'da Bayram Coşkusu Birlikte Yaşandı

Kurban Bayramı dolayısıyla huzurevi, yetiştirme yurdu ve hastalar ile görevi başındaki polis ve askerlerle bir araya gelen Aydın protokolü, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

15.10.2013 15:09

Kurban Bayramı dolayısıyla huzurevi, yetiştirme yurdu ve hastalar ile görevi başındaki polis ve askerlerle bir araya gelen Aydın protokolü, bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

Aydın Vali Vekili Hayrettin Çiftçi başkanlığındaki il protokolü, Kurban Bayramı'nın birinci gününde bir takım ziyaretlerde bulunarak bayram coşkusunun hep birlikte yaşanmasını sağladı. Ziyaretlere Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Belediye Başkan Vekili Semih Özmeriç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Emre Furat, Aydın Müftü Vekili Salih Akcan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gönül Durulan katıldı.

Vali Vekili Hayrettin Çiftçi ve protokol üyeleri, bayram ziyaretlerinin ilk durağında Aydın Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde huzurevi sakinleri ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla buluştu. Yaşlı ve çocuklarla tek tek bayramlaşan protokol üyeleri çocukları harçlık ve yaşlıları da çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Canlı müzik ile renklenen bayramlaşma töreninde yaşlı ve çocuklar, doyasıya eğlendi.

Bayramda huzurevi sakinleri ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklarla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Vekili Çiftçi, "Türk İslam kültüründe milli bayramlar kadar dini bayramlarında önemli bir yeri vardır. Bayramlar küskünlerin barıştığı, dargınların bir araya geldiği ve kardeşlik duygularının daha da pekiştirildiği özel günlerdir. Bu özel günde sizlerle bir arada olmaktan bizlerde çok mutluyuz. İnsanların bayramlarda en çok ihtiyaç duyduğu şey, sevdikleriyle bir arada olabilmek ve güzellikleri birlikte yaşamaktır. İnşallah bundan sonrada hep sevdiklerinizle bir arada olurusunuz. Bayramları içinde barındığı anlama göre kutlamalıyız. Bu güzellikleri yüzyıllar boyu sürdürmeliyiz. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açık olacak" dedi.

Huzurevinin ardından Aydın Devlet Hastanesi Acil Polikliniğindeki hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve hediyeler takdim eden Vali Vekili Çiftçi, Başhekim Hüseyin Zafer Alkaya'dan hastaların durumu ve bayramın ilk günü yaşanan yoğunlukla ilgili olarak bilgiler aldı.

Daha sonra Aydın Polisevi'nde İl Emniyet Müdürlüğü ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu personeli ile bayramlaşan Aydın protokolü, Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan askerlerinde bayramını kutladı. Vali Vekili Çiftçi ve protokol üyeleri, bayram ziyaretlerini Zafer Mahallesi'nde ikamet ede şehit Cumhur Yılmaz'ın ailesini ziyaret ederek tamamladı. Şehit babası Sabri Yılmaz, bayramda kendilerini hatırlayan protokol üyelerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Bayram Coşkusu Birlikte Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement