Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Sökespor Kulübü yöneticileri, futbol takımlarına sağladığı destekten dolayı Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

25.10.2014 08:53

Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Sökespor Kulübü yöneticileri,  futbol takımlarına sağladığı destekten dolayı Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sökespor 2. Başkanı Yalçın İkizek, kulüp yöneticisi Ahmet Cumhur Sakız ve basın sözcüsü İsmail Akalın, Söke TARİŞ Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer'i ziyaret etti.

Kulüp basın sözcüsü Akalın, ziyarette yaptığı konuşmada, tüm yöneticiler ve futbolcular olarak, profesyonel lige şartlandırmış durumda olduklarını belirtti.

Bu yıl sezona çok iyi başladıklarını ifade eden Akalın, "Söke halkımızın, firmalarımızın ve sizlerin kulübümüze sağladığı destek, motivasyonumuzu gün geçtikçe daha da arttırıyor. Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kooperatif başkanı Özer de Sökespor'un şanlı mazisine yakışır noktaya uluşması için ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini dile getirerek, Sökespor'un eski günlerine kavuşmasını arzuladıklarını söyledi.

-Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri

Söke Belediyesi'nin, bu yıl "Barış, Sanat ve Aydınlanma" temasıyla ilkini düzenlediği Söke Sanat Edebiyat ve Kitap Günleri'nde şair Ahmet Telli, Oyhan Hasan Bıldırki ile Aydın ve Söke'deki şairler ve yazarlar derneği üyeleri edebiyat severlerle buluştu.

Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu'nda klasik müzik dinletisiyle başlayan etkinlikte katılımcılar, okuyucularla söyleşi yaptı ve şiirlerinden örnekler sundu.

Etkinlikte, Ötüken Türkçe Sözlüğü'nü hazırlayan Yaşar Çaybayır da sunum yaptı.

-Söke TAYEM'de kurslar sona erdi

Söke Tarımsal Yayım ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde (TAYEM) İletişim Teknikleri ve Tarımsal Yayın, Tarım Alet ve Makine Kullanımı ile Sulama Metotları konularındaki kurslar sona erdi.

Türkiye'deki üç TAYEM'den biri olan merkezde düzenlenen kurslarda, 40 kursiyer eğitim aldı.

Eğitmen Erkan Toy,  ihtiyaca uygun tarımsal kursların açılmasına devam edileceğini, önümüzdeki süreçte meyve tarımı ve ekipmanların operatörlükleri ve hayvancılık ile ilgili olarak da çeşitli kursların açılacağını kaydetti. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement