Aydın TÜMSİAD'tan Mustafa Görgülü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın TÜMSİAD'tan Mustafa Görgülü'ye Ziyaret

Aydın TÜMSİAD\'tan Mustafa Görgülü\'ye Ziyaret

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Görgülü ve yönetim kurulu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü'yü ziyaret etti.

23.12.2014 09:22  Güncelleme: 09:59

TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Görgülü ve yönetim kurulu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mustafa Görgülü'yü ziyaret etti.

İl Müdürü Mustafa Görgülü'nün makamında gerçekleşen ziyarette TÜMSİAD Şube Başkanı Nusret Ünak'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı İbrahim Gündeş, Şube Genel Sekreteri Talat Çerçi, yönetim kurulu üyeleri Ali Dinçer ve Serdar Ertuğrul katıldı.

TÜMSİAD'ın misyonu ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Nusret Ünal, "Devletimiz Ankara merkezinde çok isabetli projeler geliştiriyor ancak yereldeki uygulamalarda uyarlama sıkıntıları yaşıyoruz. Her bölgede bölgenin genetik özelliklerine göre projeler modifiye edilerek zaman ve mekan uyumu sağlanmalı. Sanayicimizin bilinci arttırılmalı, devletimizin görevlileri sanayicilerimizle daha fazla haşır neşir olmalı. Devletle sanayicimiz arasındaki sosyal dil geliştirilmeli. Sorunlar yerinden, reel ve yalın olarak tesbit edilip çözüme geçilmeli. Sağlıklı bir iletişim inşa edilmeli. Biz bu konularda müdürlüğümüzün emrindeyiz. Üzerimize düşecek ar-ge ve eğitim faaliyetlerinde kendilerine paydaş olmaktan onur duyarız" şeklinde konuştu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji il Müdürümüz Mustafa Görgülü ise, "Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aydın Şubesine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinin konularımıza ilgisinden memnun oldum. Aydınımızın Sanayi ve Ekonomik potansiyelinden çok umutluyum. İş adamlarımızla el ele bir çok sıkıntının üstesinden geleceğimize şüphem yok. Kurum olarak ana gayelerimizden birisi örneklerini gelişmiş ülkelerde gördüğümüz 'Kümelenme' konusudur. Sağlıklı kümelenmeyi yurt genelinde sağlayabilirsek; memleketimizin her köşesini belli alanlarda ihtisaslaştırmış oluruz. Böylece bütün illerimize gidip temas etmeye sebeplerimiz oluşur. Sanayi ve teknoloji anlamında İstanbul üzerinde yoğunlaşan yük de kapasiteleri ölçüsünde yurt genelinde paylaşılmış olur. Bakanlığımız her zaman sanayicinin, innovasyon hedefi olan işletmelerimizin yanındadır. Bir çok konuda eğitimsel ve maddi desteklerimiz mevcuttur. Sanayici ve İş adamlarımız Müdürlüğümüzle organik bağlantı içerisinde bulunsunlar. Her birini tanımaktan şeref duyarız. Sizler gibi STK larla ortak bir fikir anaforu içerisinde, Aydınımızı potansiyel gücüne yakışır yerlere getirmek zorundayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın TÜMSİAD'tan Mustafa Görgülü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement