Aydın Tümsiad'tan Uşak Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Aydın Tümsiad'tan Uşak Tümsiad'a Ziyaret

Aydın Tümsiad\'tan Uşak Tümsiad\'a Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın ubesi yönetim kurulu, TÜMSİAD Uşak Şubesi'ne kaynaşma ziyaretinde bulundu.

11.04.2012 11:54

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın ubesi yönetim kurulu, TÜMSİAD Uşak Şubesi'ne kaynaşma ziyaretinde bulundu.

TÜMSİAD Aydın Şubesini Başkan Özcan Petekkaya, Nusret Ünal, Serdar Ertuğrul, Yüksel Yolçi, İbrahim Gündeş, Talat Çerçi, Kanat Ay Karul ve Ercan Güzeldere'nin temsil ettiği ziyaret TÜMSİAD Uşak Şubesi'nin ev sahipliğindeki sabah kahvaltısı ile başladı.

Kahvaltı sırasında taraflar birbirleriyle mesleki faaliyet alanlarıyla ilgili görüş alış verişi yaptı. TÜMSİAD Uşak Şube Başkanı Muhterem Balta, Uşak'taki ekonomik potansiyel ve ticari faaliyet sınıfları ile ilgili bilgiler vererek, "Uşak, ülkemizde işsizliğin en düşük olduğu kent. Bunu üretim yapma ve üretimden ekonomi üretme geleneğimize borçluyuz" dedi.

Kahvaltı sonrası TÜMSİAD Uşak Şube Başkan Yardımcısı Habil Şahine ait olan Şahser seramik işleme fabrikası gezen Aydın TÜMSİAD üyeleri, daha sonra Uşak TÜMSİAD tarafından düzenlenen çiftlik alanında incelemelerde bulundu. Geziler esnasında Uşak Şube Başkanı Muhterem Balta, Aydın heyetine ayrıntılı bilgiler sundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tümsiad'tan Uşak Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement