Aydınspor 1923'ün Saha Krizi Çözüldü - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Saha Krizi Çözüldü

Aydınspor 1923\'ün Saha Krizi Çözüldü

Sezon başından bu yana antrenman konusunda sıkıntı yaşayan Aydınspor 1923'ün sıkıntısını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın çözdü.

20.03.2014 09:59  Güncelleme: 10:00

Sezon başından bu yana antrenman konusunda sıkıntı yaşayan Aydın spor 1923'ün antrenman sahası sıkıntısını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın çözdü.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz ile Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Mesut Toros, GSHİM Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.

Sportif Direktör Mesut Toros, Zeynel Akın'a antrenman yapmaları için kendilerine Adnan Menderes Stadı'nı açtığı için teşekkür ettiklerini söyledi. Toros, "Sayın Müdürümüz bizi olumlu karşıladı. Hava şartları müsait olduğu takdirde haftada iki gün saha içinde antrenman yapabileceğiz. Kendisine, teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

GSHİM Müdürü Zeynel Akın ise, kendilerinin görevlerinin ellerindeki spor tesislerini en faydalı şekilde klüplere ve sporculara kullandırmak olduğunu söyledi. Aydınspor 1923'ün maçlarına giderek destek olduğunu belirten Akın, "Hava şartları uygun olduğu takdirde iki gün saha içinde, bir gün ise saha kenarında Aydınspor 1923 çalışabilecek. Bizim desteğimiz her zaman Aydınspor 1923'e sürecek"diye konuştu.

EMRE, SEÇKİN, SEFA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Öte yandan, hafta sonunda oynayacağı Tokatspor maçının hazırlıklarını Adnan Menderes Stadı'nda sürdüren Efeler'de sakatlıkları süren Emre İşçiler, Seçkin ve Sefa'nın Tokatspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Emre ve Sefa Adnan Menderes Stadı'ndaki antrenmanda yer alırken, Seçkin düz koşu yaptı. Sakatlığı süren bir diğer oyuncu Savaş ise,salonda kuvvet çalıştı. Sportif Direktör Mesut Toros, Tokatspor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Saha Krizi Çözüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement