Aykan'dan "Sosyal Devlet" Vurgusu - Son Dakika
Yerel

Aykan'dan "Sosyal Devlet" Vurgusu

Aykan\'dan "Sosyal Devlet" Vurgusu

Türkiye’nin sosyal projelerde ABD’nin önünde olduğunu kaydeden AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Asım Aykan, politikaları uygulayanın AK Parti ama lafını edenin ise muhalefetin olduğunu söyledi.

08.03.2015 13:04

Türkiye'nin sosyal projelerde ABD'nin önünde olduğunu kaydeden AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Asım Aykan, politikaları uygulayanın AK Parti ama lafını edenin ise muhalefetin olduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan'ın bir saniyesi boş geçmiyor. Deneyimli siyasetçi, Trabzon sokaklarını karış karış gezip, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gezileri esnasında muhalefete iğneleyici mesajlar gönderen Aykan, "Biz milli iradenin yanındayız" diyerek şunları söyledi: "Millet ne derse, neyi isterse o olur. Kimse iradenin önüne geçemez. Başta 'AK' olup, milletinize güven vereceksiniz ki karşılığını alasınız. Bunu başaramayan istikrar karşıtı güçler, huzurumuzu bozmak için ellerinden geleni yapıyor. 'Nasıl çamur atıp, iz bırakırız' çabası içerisinde olup, önce 'yolsuzluk yaptılar' diyip, ardından da eylem planlarını harekete geçirdiler fakat yine tutturamadılar. Milletimizin iradesinin önünde ezilip, yollarını şaşırdılar! Şayet yolsuzluğa bulaştıysak, bu hizmetleri nasıl, hangi bütçeyle yapardık? Sadece Kanuni Bulvarı'nın maliyeti 1 katrilyon. Diğer ultra hizmetlerimizi ise hatırlatmıyorum. Zaten milletimiz neyin ne olduğunu bilip, görüyor. Nedense bugüne kadar hizmetin H sinden haberdar olmayan insanlar, bir anda ülkenin efendisi kesildiler" dedi.

Zengin semtlerinde CHP'nin; mazlum mahallelerinde ise AK Parti'nin oy aldığını belirten Aykan, "Neden böyle olduğunu sorgulamak lazım. Şayet muhalefet kendi içindeki kavgadan fırsat bulabilirse, soru ve sorununda cevabını bulur" diye konuştu.

Mazlumların partisi olduklarını kaydeden Aykan, hiçbir gücün yanıltma politikaları ile bir yere varamayacağını, Mazlum-AK Parti ilişkisinin 'AK' politikaların var olduğu sürece son bulmayacağını ve bu politikaları da sadece AK Parti'nin uygulayıp, yerine getirdiğini kaydetti. Aykan "Halkın, milletin partisiyiz diyenler, AK Parti iktidarında inşa edilen sosyal yapılara baksınlar. Baksınlar ki kimin halk, kimin millet partisi olduğunu anlasınlar. Mümkünse de yerine gidip incelesinler. Belki görürlerde, kendileri gibi laf değil; hizmet ürettiğimizi idrak ederler" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aykan'dan 'Sosyal Devlet' Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement