Ayvacık Kaymakamı'na Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Ayvacık Kaymakamı'na Veda Etti

Ayvacık Kaymakamı\'na Veda Etti

Siirt'in Baykan ilçesine atanan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl onuruna Ayvacıklılar veda yemeği düzenledi.2013 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Siirt ilinin Baykan ilçesine atanan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl için ilçede yer alan Legend...

03.08.2013 11:23

Siirt'in Baykan ilçesine atanan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl onuruna Ayvacıklılar veda yemeği düzenledi.

2013 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Siirt ilinin Baykan ilçesine atanan Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl için ilçede yer alan Legend Hotel'de iftar yemeği yapıldı. Yoğun katılımın yaşndığı yemeğe Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Terme Kaymakamı Fahri Meral, Asarcık Kaymakamı Sedat Ateş, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Yiğit, AK Parti Ayvacık ilçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Samsunlu ses sanatçısı Hüseyin Şimşek ile çok sayıda iş adamı ile Ayvacıklı muhtarların tamamı ve daire amirleri ile kurum personelleri de katıldı.

Veda niteliğindeki iftar yemeğinden sonra ilçe kaymakamları ve belediye başkanları da söz alarak kaymakam Ufuk Akıl'ı anlattılar. Konuklarına hitaben bir konuşma yapan Ufuk Akıl ise Ayvacıkta geçirdiği iki buçuk yılı hayatı boyunca unutmayacağını vurgulayarak, "Ayvacık'ta geçirdiğim süre zarfında kendimi bir Ayvacıklı gibi hissettim, ekibimizle amatörde olsa güzel işlere büyük projelere imza attık, umarız ilçemize bir katkımız olmuştur. Bundan sonraki görev yerlerimizde her ne vesile olur ise olsun uğrayıp sadece Ayvacıklı olduğunuzu söylemeniz bizim sizi ağırlamamız için yeterli olacaktır" dedi.

Konuşmasının ardından da çalıştığı daire amirleri ve kurum personellerinden helallik isteyen Kaymakam Ufuk Akıl'a çeşitli hediyeler sunuldu. Geceye katılamadığı için telgraf ile bir mesaj yollayan Ayvacıklı iş adamı Galip Öztürk de Kaymakam Ufuk Akıl'ı hiç unutmayacaklarını ve kendisinin gerçekten bir Ayvacıklı gibi ilçeye hizmet ettiğini, Ayvacık'ı tanıtmak için gayret sarf ettiğini belirterek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmeni Emrullah Uzun'un kemençe dinletisi ve ses sanatçısı Hüseyin Şimşek'in türkü seslendirmesi ile veda programı sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvacık Kaymakamı'na Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement