Badmintoncular Slovenya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Badmintoncular Slovenya'dan Madalya ile Döndü

Badmintoncular Slovenya\'dan Madalya ile Döndü

Slovenya’nın Mirna şehrinde yapılan Uluslar arası Badminton turnuvasında Erzincanlı badminton milli sporcuları Türkiye’yi başarıyla temsil ederek 3 madalya kazandılar.

19.10.2015 14:16

Slovenya'nın Mirna şehrinde yapılan Uluslar arası Badminton turnuvasında Erzincanlı badminton milli sporcuları Türkiye'yi başarıyla temsil ederek 3 madalya kazandılar. 27 ülkenin katıldığı turnuvada milli sporcular yaşlarının diğer sporculardan 3 yaş küçük olmasına rağmen bu önemli turnuvada final oynayıp 2. olmaları büyük bir başarı olarak kabul edildi. Turnuvayla ilgili bilgi veren Milli takım Antrenörü Murat Sönmez; "Slovenya'da Erzincan Türk Telekom Spordan Nazlıcan İnci, Bengisu Erçetin, Emre Sönmez ve Mehmet Çapar sporcularımız bu turnuvada ülkemizi başarıyla temsil ettiler. Turnuvanın yaş olarak en küçük sporcuları olmalarına rağmen iki branşta da dereceye girdiler. Kişisel puanlarını da arttıran sporcularımız Uluslararası başarılarına da devam etiler." Dedi.

Turnuvada çift bayanlarda Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin ikinci, tek bayanlar kategorisinde de Bengisu Erçetin üçüncü oldu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Badmintoncular Slovenya'dan Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement