Bafra'da Başarı Hepimizin Projesi - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Başarı Hepimizin Projesi

Bafra\'da Başarı Hepimizin Projesi

Samsun'un Bafra ilçesinde "Başarı Hepimizin Projesi" bilgilendirme ve planlama toplantısı Bafra Öğretmenevi'nde yapıldı.

16.03.2012 10:39

Samsun'un Bafra ilçesinde "Başarı Hepimizin Projesi" bilgilendirme ve planlama toplantısı Bafra Öğretmenevi'nde yapıldı.

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından proje kapsamında Bafra'da 18 ilköğretim okulunun OYP puanlarında ve 8 lisedeki YGS puanlarında artış sağlamak amacıyla "Başarı Hepimizin Projesi" düzenlendi. Bafra Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, projeden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç,

Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve proje kapsamındaki okul müdürlerinin katıldı.

Proje kapsamındaki okullarda eğitim-öğretim sürecini iyileştirerek merkezi sistem sınavlarında başarıyı yükseltmek amacıyla yapılan toplantıya İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, proje kapsamındaki okul müdürlerine okullarda eğitim-öğretimin sürecini iyileştirerek merkezi sistem sınavlarında başarıyı yükseltmek için yapılması gerekenler hakkında bilgi verdiler.

Toplantıda öğrenci ile baş başa kalan öğretmenlerin birçok konuda desteklenmesi gerektiği, bu projede ile her okulun kendi içinde değerlendirileceği, diğer okullarla kıyaslama içine girilmeyeceği, asıl amacın her okulun kendi gerçeği içerisinde değerlendirmesi yapılarak, eğitimin niteliğine ve etkililiğine katkı sağlamak olduğunun altı çizilerek, bunun çalışmalarla mümkün olabileceği belirtildi.

İlçe Proje Yürütme Kurulu seçildikten sonra toplantı sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Başarı Hepimizin Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement