Bafra'da 'Gss' Konferansı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bafra'da 'Gss' Konferansı

Bafra\'da \'Gss\' Konferansı
05.06.2012 10:04

Samsun'un Bafra ilçesinde Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar tarafından 'Genel Sağlık Sigortası(GSS)' konulu bir konferans verildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar tarafından 'Genel Sağlık Sigortası(GSS)' konulu bir konferans verildi.

Bafra Belediyesi'nin katkılarıyla Belediye Kültür Merkezi'nde Genel Sağlık Sigortaları hakkında bilgi veren Sosyal Güvenlik Uzmanı Erhan Nacar, Genel Sağlık Sigortası'nın, Türkiye'de yaşayan TC kimlik nüfusuna kayıtlı olan herkesin Sosyal Güvenlik çatısı altına alan en önemli sağlık sigortası olduğunu söyledi. Nacar, "Bazı kesimler, hayatımıza giren bu Genel Sağlık Sigorta Yasası'nın tam anlamıyla isteneni veremediğini söyleseler de, ben bu görüşü taşımıyorum" dedi.

Nacar, gelir tespiti için başvuru şekli, kısmi süreli iş sözleşmesi ile çalışanlar isteğe bağlı ve zorunlu sigortalığı sona erenlerin, sosyal güvencesi olmayanların durumu, ev hanımlarının SSK'dan borçlanması, yurt dışı işe giriş tarihi ve Türkiye'den saydırma gibi konular hakkında bilgiler verdi.

Konferans soru-cevap şeklinde sona erdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da 'Gss' Konferansı - Son Dakika


Advertisement