Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirilen “Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı” kapsamında Kırklareli Üniversitesi akademik ve idari personeline, ‘Bağımlılıkla Mücadele’ eğitimi verildi.

22.12.2015 19:03

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hayata geçirilen "Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı" kapsamında Kırklareli Üniversitesi akademik ve idari personeline, 'Bağımlılıkla Mücadele' eğitimi verildi.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi'nde gerçekleşen eğitimde, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Hülya Arıkan ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Bölümü Öğretim Görevlisi Ali Karakoç tarafından yapılan sunumlarda sigara, alkol, uyuşturucu gibi bağımlılık yapıcı maddelerin zararları ve bunlardan kurtulma yöntemleri anlatıldı.

Eğitim programı ile sigara, alkol ve uyuşturucu maddeler gibi çeşitli bağımlılıklarla ilgili olarak bireylerde ve toplumda bu maddelerin kullanımının bilgi ve bilinçle önüne geçilmesi amaçlandığı bildirildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement