Bağlar Belediyesi Uyuşturucu Sorunu İle Mücadele Edecek - Son Dakika
Yerel

Bağlar Belediyesi Uyuşturucu Sorunu İle Mücadele Edecek

Bağlar Belediyesi Uyuşturucu Sorunu İle Mücadele Edecek

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, Körhat ve Fatih mahallerinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

09.12.2014 23:05

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, mahallerde yaşanan sorunların çözümü kapsamında Körhat ve Fatih Mahallelerini ziyaret etti. Eş Başkan Akat'a Belediye Meclis üyeleri, Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Abiş, Park ve Bahçeler Müdürü Mervan Kaya, Zabıta Müdürü Nizami Ülgen, Temizlik Amiri Halil Kaplan'da ziyarete eşlik etti. Mahallerde esnafları dolaşan Akat, esnafların sorunlarını dinleyerek, çözüm noktasında esnaflarla ortaklaşacaklarını belirti.

Daha sonra Akat, Körhat Özgür Yurtaş Derneğini ziyaret etti. Dernekte toplanan halk Akat'ı sıcak bir ilgi ile karşıladı. Burada yurttaşların sorunlarını dinleyen Akat, halka yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında Akat, mahallelerde yaşanan sorunların gidermesine yönelik etkin projeler üreteceklerini belirterek, mahallelerin hizmet sorunlarının yanında sosyal sorunların çözümü noktasında da aktif olacaklarını dile getirdi.

Akat: Meclislerimizle Birlikte Uyuşturucuyla Mücadele Edeceğiz

Son dönemde Bağlar'da uyuşturucu kullanımının artığına dikkat çeken Akat,"Kentin en büyük sorunlarından biri uyuşturucudur. Bu sorunla nasıl mücadele etmeliyiz üzerine araştırmalarımız sürmektedir. Yalnız meclislerimiz bu noktada ne kadar etkin çalışırsa mücadelemiz o kadar başarılı olur. Uyuşturucu bir Ortadoğu sorunudur. Kürdistan'da işsizlik had safhada yaşandığından ötürü bu işi kendine meslek edinenler oldu. Devlet de gençlerimizin kültüründen bağını koparmaları için böyle bir can alıcı soruna el uzatmak istemiyor. Biz belediye olarak bunun üstesinden gelmek için sivil toplum örgütlerini de içine katarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bağlar Belediyesi Uyuşturucu Sorunu İle Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement