Bartın'da Kadın Çiftçiler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Kadın Çiftçiler Yarıştı

Bartın\'da Kadın Çiftçiler Yarıştı

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması' il finali yapıldı.

15.03.2013 18:24

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması' il finali yapıldı.

Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 81 ilde düzenlemiş olduğu 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması' Bartın il finali yapıldı.

Bartın Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya, Bartın Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız,, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdülsetter Bayram, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yarışmada açılış konuşması yapan Bartın Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdülsetter Bayram, tarımsal konularda kadın çiftçilerin perforsmanslarını değerlendirmek için bu tür bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bayram, "Bu yarışma 2004 beri kadın çiftçilerimize götürülen eğitim ve yayım çalışmalarının sonuçlarını görmektir. Tarımsal konularda kadın çiftçilerin performanslarını değerlendirmek, kendilerine olan güven duygularını geliştirmek, birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunun artırmak amacı ile düzenlenmiştir. Bu yarışma aynı zamanda bir proje yarışmasıdır. Buradan çıkacak birinciye şimdiden bölge finalinde başarılar diliyorum" dedi.

Yarışma sonunda ise, birinci olan Gönül Bayrak Zonguldak'ta yapılacak olan bölge yarışında Bartın'ı temsil edecek. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da Kadın Çiftçiler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement