Bartın'da Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bartın'da Karla Mücadele Çalışması

19.02.2012 15:40

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, karla mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, karla mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Akın, yaptığı yazılı açıklamada, meteoroloji yetkililerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda belediye garajında koordinasyon merkezi oluşturduklarını ve kar yağışının başlamasıyla harekete geçtiklerini belirtti.

Özellikle Kadın Doğum Hastanesi gibi risk oluşturan yoğun kullanılan yollarda ve ana arterlerde kar kürüme ve tuzlama çalışmaları ile ulaşımın aksamadan sürmesini sağladıklarını anlatan Akın, şunları kaydetti:

"Koordinasyon merkezimizde toplanıp, kentimizin her yerinde özellikle ana arterlerde koordineli şekilde görevlendirdiğimiz ekiplerimizle araçlarımızın kontaklarını kapatmadan 24 saat esasıyla çalışarak yollarımızı ulaşıma açık tuttuk. Son olarak, vatandaşlarımızın soğuk hava şartları sebebiyle su sayaçlarının donmaması için gerekli tedbirleri almalarını ve belediye olarak kar yağışları dolayısıyla ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için üzerimize düşeni yaparak canla başla çalıştığımızı bilmelerini istiyorum."

- BARTIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın'da Karla Mücadele Çalışması - Son Dakika


Advertisement