Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Bozüyüklü başarılı sporcular Bozüyük Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildiKapalı Spor Salonunda düzenlenen törene, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Dübek, Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, sporcular ve aileleri katıldı.

30.01.2014 14:45

Bozüyüklü başarılı sporcular Bozüyük Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Dübek, Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, sporcular ve aileleri katıldı. Törende, Mart ayından itibaren gerçekleştirilen Belediye ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile devam eden proje kapsamında çalışmalara katılan sporcular kuşak takarken, dönem boyunca spor aktivitelerine katılan ve okullarında da başarı göstererek takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Kulübü'nün taekwondo branşında ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi ve ilçeyi başarı ile temsil eden sporculara da çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirilirken, yine başarılı sporcular hünerlerini sergileyerek özel gösteri yaptılar.

Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, törende kısa bir konuşma yaparak "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımızla iç içe olarak, onların hayata daha iyi bağlanmaları ve sosyal aktivitelerinin daha fazla olmasıyla ilgili sürekli aktivite çalışması gerçekleştirdik. Hem yaz okulları hem de aynı zamanda kış spor okulları olmak üzere Bozüyük'te Halk Eğitim Merkezi'mizle birlikte bir sürü spor dallarında faaliyetler açtık. Bunlarla birlikte çocuklarımızı dışarıdaki kötü alışkanlılardan korumak, onlarla ilgilenmek amacıyla ve Türkiye çapında derece almaları için onlara destekçi olmaya çalıştık. Bu nedenle Türkiye çapında derece alan her öğrencimize kendi talepleri doğrultusunda ne istiyorlarsa ne talep ediyorlarsa onları da alıyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi Halk Eğitim Merkezimizde Türkiye çapında derece alan öğrencilerimiz var. Burada onları yetiştiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Yapmamız gereken Bozüyük'te bu spor dallarında yetişen öğrencilerimizi desteklemek ve onların başarılarını arttırmak" dedi.

Başkan Vekili Bakıcı konuşmasında ayrıca öğrenci ve öğretmenler için yeni armağanından bahsederek "Yeşilkent Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu'nda 'Z Kütüphane', daha doğrusu Zenginleştirilmiş Kütüphane oluşturarak Bilecik'te bir ilki gerçekleştiriyoruz. İçerisinde internetten bilgisayara, kitap okuma, yazıcıdan çıktı alma, tüm bilgilere kolay ulaşım sağlayan, yine burada vakit geçirme, eğlenme, oyun oynama gibi çok aktiviteli bir kütüphane yapıp, yine bunu çok değerli öğretmen ve öğrencilerimize armağan edeceğiz" dedi.

Programda son olarak Başkan Vekili Bakıcı, minik sporcuların ihtiyacı olan taekwondo, satranç, masa tenisi ve voleybol branşlarındaki malzemeleri Kulüp Başkanı Poyraz'a takdim ederken, bu başarılı öğrencilerin yetişmesinde çok büyük emekleri olan antrenörlere de üzerinde Metristepe Anıtı'nın silüeti bulunan seramik tabak hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement