Başiskele'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Başiskele'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Başiskele\'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Başiskele 24 Kasım Öğretmenler Günü programı saat 09.45'de Başiskele Kaymakamlık alanında gerçekleştirilen tören programı ile kutladı.

25.11.2013 14:40

Başiskele 24 Kasım Öğretmenler Günü programı saat 09.45'de Başiskele Kaymakamlık alanında gerçekleştirilen tören programı ile kutladı. Ardından saat 10.30'da Kullar Kültür Merkezi'nde Başiskele Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde düzenlenen program ile ilçedeki tüm öğretmenler anılmış oldu.

Başiskele Belediyesi ve Başiskele Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı çelenk töreninin ardından Kullar Kültür Merkezi'nde kutlandı.

Programa Kaymakam Ali Partal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcıları Selami Erdinç ve Köksal Ayabakan, İlçe Jandarma Komutanı Gazi Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Halk Eğitim Müdürü, resmi kurum müdürleri, bazı STK temsilciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya konuşmasında, "Bir insan yetiştirme sanatı olan öğretmenlik mesleği, önemini ve saygınlığını hiçbir zaman yitirmemiş, aksine günden güne daha çok önem kazanmıştır. İnsanı hayata hazırlayan böylesi bir mesleğin kıymeti maddi değerlerle ölçülemez. Hayatımıza bu derece katkıları olan öğretmenlerimizi, minnet ve şükranla anıyoruz. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun" dedi.

Başiskele Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinin hazırlamış oldukları programda konuşmaların ardında şiir, slayt gösterisi ve oratoryo gösterisi yer aldı. Mini bir konser ile de Kullar Kültür Merkezinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı sona erdi.

Önceki gün İlçe Milli Eğitim Müdür Cemil Akkaya ve Başiskele Kaymakamı Ali Partal'ı makamında ziyaret ederek günün kutlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz çiçek takdiminde bulundu. Başiskele Belediyes bu yıl 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle Başiskele'de, Başiskele'nin geleceği olan çocuklara ışık tutan 799 öğretmene ve eğitim çalışana kart, kitap ve gül dağıttı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement