Başkan Akaydın, "Alanya'da Önceliğimiz İmar ve Mülkiyet Sorunları" - Son Dakika
Yerel

Başkan Akaydın, "Alanya'da Önceliğimiz İmar ve Mülkiyet Sorunları"

Başkan Akaydın, "Alanya\'da Önceliğimiz İmar ve Mülkiyet Sorunları"

Antalya’nın Alanya ilçesinde halk ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Alanya’nın sorunlarını biliyoruz, dersimize çalıştık. Öncelikli yapmamız gereken hızlı ve plansız büyüyen Alanya’nın imar ve mülkiyet sorunlarını çözmek” dedi.

27.01.2014 15:55

Antalya'nın Alanya ilçesinde halk ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Alanya'nın sorunlarını biliyoruz, dersimize çalıştık. Öncelikli yapmamız gereken hızlı ve plansız büyüyen Alanya'nın imar ve mülkiyet sorunlarını çözmek" dedi.

Hafta sonunu Alanya ilçesini ziyarete ayıran Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Alanya Başkan Adayı Şefik Türktaş ile birlikte düğün ve taziye evlerine konuk oldu, asker uğurlamalarına katıldı. Başkan Akaydın, Şefik Türktaş ile birlikte yemek kazanının başına geçerek, Alanya'nın düğün çorbasını karıştırdı. Kahvehaneleri ve esnafı ziyaret ederek, sorun ve önerileri dinleyen Başkan Akaydın, "Belediye başkanlığında çıraklığı bitirdik. Şefik Türktaş ile birlikte kalfa olarak karşınızdayız. Bizim büyük usta olmak gibi bir niyetimiz yok. Büyük usta olunca yolunuzu şaşırabiliyorsunuz. Kalfa olarak devam etmeye kararlıyız" dedi.

ALANYA'NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Kestel ve Demirtaş beldelerinde vatandaşlara seslenen Başkan Akaydın, artık Alanya'ya da hizmet getireceklerini belirterek şunları söyledi:

"Prestijli caddeler yaratmak, altyapı, vektör mücadelesi, toplu ulaşım, üst ölçekli planlar hazırlamak gibi Antalya'da yaptığımız hizmetleri, aynısını Alanya'da yapacağız. Alanya'nın sorunlarını biliyoruz, dersimize çalıştık. Plansız ve hızlı büyüdüğü için mülkiyet ve imar sorunları var. Öncelikle yapmamız gereken, hızlı bir projelendirmeyle bu sorunları çözmek. Ziyaretlerimizde gördük ki Alanya'nın içme suyu sorunu var, kanalizasyon yeterli değil. ASAT ile birlikte altyapı sorunlarını da çözeceğiz."

KAPALI PAZAR İSTEDİLER

Sağanak yağmurda Alanya Pazar Pazarı'nı ziyaret eden Başkan Mustafa Akaydın ve Şefik Türktaş, kapalı pazar olmaması nedeniyle sokak arasında kurulan ve yağmurda zorluk yaşayan pazar esnafının ve vatandaşları dinledi. Pazar tezgahlarını dolaşan Başkan Akaydın'a, esnaf ve vatandaşlar her kış aynı sorunu yaşadıklarını belirterek, kapalı pazar istediklerini söyledi. Başkan Akaydın, Şefik Türktaş ile birlikte Alanya'nın kapalı Pazar sorununa çözüm getireceklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akaydın, 'Alanya'da Önceliğimiz İmar ve Mülkiyet Sorunları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement