Başkan, Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan, Başkanı Ziyaret Etti

Başkan, Başkanı Ziyaret Etti

Simav'a bağlı Öreyler belediye başkanı Özden Akçay, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret etti.

24.10.2013 11:24

Simav'a bağlı Öreyler belediye başkanı Özden Akçay, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret etti. Akçay, Başkan Karahan'dan her konuda destek gördüğünü ve teşekkür ziyaretinde bulunduğunu bildirdi.

Nüfusları 2 binin altına düştüğü için birbirlerine 500'er metre mesafedeki Öreyler, Demirciköy ve Çaysimav'ın Yeşilkent çatısı altında birleşmek suretiyle köy olmaktan kurtulduklarını dile getiren Başkan Akçay, 30 Marttaki yerel seçimlerde partisi MHP tarafından Yeşilkent için aday gösterildiğini söyledi.

Üç beldenin birleşmesiyle doğan Yeşilkent'i çağdaş bir konuma getirmek yeni projeler ürettiğini ve vatandaşların teveccüh edip kendisini seçmesi halinde bu projelerini hayata geçirmek istediğini anlatan Başkan Akçay, "30 Mart Yeşilkent için milat olacak. Her şey Yeşilkent için çok daha güzel olacak" dedi.

Projelerini üç belde halkının refahı ve mutluluğu üzerine oluşturduğuna vurgu yapan Başkan Akçay, "Her şey Yeşilkent için çok daha güzel olacak" dedi.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, partisi tarafından yeniden aday gösterilen Akçay'a çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan, Başkanı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement