Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştı

Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştıİSTANBUL Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kurban Bayramı öncesi haftanın son mesai gününde belediye personelleri ile tek tek tokalaşıp, bayramlarını kutladı.

08.07.2022 13:00  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştı

İSTANBUL Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kurban Bayramı öncesi haftanın son mesai gününde belediye personelleri ile tek tek tokalaşıp, bayramlarını kutladı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kurban Bayramı öncesinde haftanın son mesai gününde belediye meclis salonunda personeller ile tek tek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı. Aileleriyle birlikte Başkan Bozkurt ile bayramlaşan çocuklar, törene renk kattı.

Tüm personellerin aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmesini dileyen Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Tüm yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla Esenyurtumuza hizmet etmek için çalışıyoruz. Biz çok büyük bir aileyiz. Kurban Bayramı'nın ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bozkurt, personeliyle tek tek bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement