Başkan Büyükkılıç hemşire ve ebelerle buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Büyükkılıç hemşire ve ebelerle buluştu

Başkan Büyükkılıç hemşire ve ebelerle buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hemşireler ve Ebeler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda hemşireler ve ebeler ile bir araya geldi.

15.05.2022 11:12  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hemşireler ve Ebeler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda hemşireler ve ebeler ile bir araya geldi. Programda yaptığı konuşmada sağlık bakanına ve ekibine teşekkür eden Büyükkılıç, "Siz canlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Bir ağabeyiniz olarak iyi ki varsınız diyorum. Sizlere ne yapsak az" dedi.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalar yürüten Başkan Büyükkılıç, özellikle pandemi sürecinde büyük destek verdiği sağlık çalışanları ile Hemşireler ve Ebeler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda buluştu. Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bir davet ve balo salonunda düzenlenen programa Başkan Büyükkılıç'ın yanı sıra Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, hemşireler, ebeler ve yakınları katıldı. Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sağlık camiasının bu güzel esintisini kendi evinde de hissettirdiğini belirterek; "Eşi doktor olan, oğlu doktor olan ve doktor başkan olarak da bu camianın bir parçasıyım. Bizim olmazsa olmazımız da sizlersiniz, fedakar canlarımız, isimsiz kahramanlarımız, görünmeyen ama yükü çeken sizlersiniz" dedi. Kayseri Şehir Hastanesi'ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre armağan ettiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Bir hekim olarak geçmişte sigorta hastanesinde de devlet hastanesinde de üniversite hastanesinde de çalışmış bir insanım. Hatta serbest muayenehane hekimliği ile o tadı da tatmış birisiyim. Şehir Hastanemiz fiziki koşullar itibari ile samimiyetle söylüyorum, beş yıldızlı otel statüsünün üstünde. Bu fiziki koşulları asıl iyileştiren sizin fedakar, adeta hastanız için kendinizi feda eden canlarımız olarak oraya en güzel hizmetleri sunmak suretiyle, o hastaneyi hepimiz için takdire şayan kılan kardeşlerimizsiniz" diye konuştu. Yerel yönetimler ve sağlık çalışanları olarak fedakarlığın zirvesinde bulunmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Büyükkılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Biz sizlere teşekkür ediyoruz. Güzel işler yaptık. Sayın valimizin, sağlık müdürümüzün, kıymetli ekibimizin adeta dayanışmasıyla, adeta birliğin beraberliğin en güzel bereketlerini yaşadık. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle ülkemizde sizlerin gayreti ile en güzel hizmet verildi. Bizim ecdadımız ayağı kırık leyleklere vakıf kurmuş olan bir ecdattır. Bu milletin evlatlarına bu şekildeki yaklaşım yakışırdı. O açıdan sağlık bakanımıza, ekibine, siz canlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Bir ağabeyiniz olarak iyi ki varsınız diyorum. Sizlere ne yapsak az. Her zaman sizlerin yanınızda olacağımızı belirtiyorum. Gününüzü tebrik ediyorum, sağlıklı yıllar diliyorum. Cenab-ı Allah bizlere sağlık versin hizmet edelim. İşini severek yapan, aşkla yapan yorulmazmış. Bizler de sizlere layık olma yolunda gayret gösteriyoruz. Sizlerin dualarını bekliyoruz. Cenab-ı Allah mahcup etmesin, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Ailelerinizle, yakınlarınızla, dostlarınızla daha nice kutlamaları sizlere Cenab-ı Allah nasip etsin."

Başkan Büyükkılıç, yılın hemşiresi seçilen 3 hemşireyi de tebrik ederek, hemşirelere hediye takdim etti. Hemşire ve ebelerle sohbet eden Büyükkılıç, programa katılanlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Büyükkılıç hemşire ve ebelerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement