Başkan Durak'a 'Afete Destek' Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Durak'a 'Afete Destek' Plaketi Verildi

Başkan Durak\'a \'Afete Destek\' Plaketi Verildi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a afet çalışmalarına yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

02.04.2013 12:08

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a afet çalışmalarına yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Afet ve Acil Haberleşme Birimi (TRAC) İzmir Şube Başkanı İsmet Aslan ekibiyle birlikte Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Gerçekleşen plaket töreninde Başkan Durak'a teşekkür ederek, "Karşıyaka Belediyesi afet çalışmalarında önemli adımlar atıyor. Afetlerde haberleşmeyi sağlamak için kurulan ekibimiz Karşıyaka Belediyesi'nin tüm çalışmalarında ekibimiz de yer aldı. Bizlere her konuda destek olan Belediye Başkanımız Cevat Durak'a teşekkür ediyoruz" dedi. Afetlerin yaşanmamasını dileyen Başkan Durak'ta "Ancak afetlere hazırlıklı olmalıyız. Karşıyaka belediyesi olarak ekipler kurup, tatbikatlar yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde AKUT'un 11 ayrı ildeki ekipleri ve üniversitelerde kurulan ekipler ortak tatbikat yaptık. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu plaketi meclis üyelerimiz ve personelimiz adına kabul ediyorum" diye konuştu.

KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Nisan ayı ilk meclis toplantısında ihtisas komisyonları üyelerinin seçimleri yapıldı. Kapalı oyla yapılan seçimde encümen üyeliklerine Asuman Yalçın, Ramadan Gezginci ve Hüseyin Akbaş seçildi. Karşıyaka Belediyesi'nin üyesi olduğu birliklere üye seçimi de kapalı yapılırken, yasa gereği 13 ayrı ihtisas komisyonu üyeleri seçimi açık oylamayla yapıldı. Karşıyaka Belediye Meclisi'nin üç AKP'li üyesi de Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın önerisi ile birer komisyonda yer aldı.

Meclis toplantısında denetim raporu meclis üyesi Sevgi Molva tarafından okundu. Raporda belediye gelirleri ve giderleri hakkında bilgi verilerek yapılan tüm işlemlerin yasaya uygun olduğu belirtildi. Mecliste ayrıca 16 Eylül 2012 tarihinde Bingöl Karlıova'da şehit olan polis memuru Samet Kırcalı'nın adının 6470/2 sokaktaki parka verilmesi kararlaştırıldı.

Mecliste yaptığı konuşmada hizmetlerinin her zaman insana yönelik olduğunu dile getiren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, "Arkadaşlarımızla birlikte dürüst projeler üretiyoruz. Ancak ücra köşelerde yalan yanlış sözler söyleniyor. Onurumuza dokunacak söylemlere karşı her zaman cevap vereceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Durak'a 'Afete Destek' Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement