Başkan Durak Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Durak Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkan Durak Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, zor ve meşakkatli bir görev yapan gazetecilerin şehrin gelişimine önemli katkı sağladığını söyledi.

12.01.2015 10:32

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, zor ve meşakkatli bir görev yapan gazetecilerin şehrin gelişimine önemli katkı sağladığını söyledi.

Başkan Durak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Özel bir mekanda düzenlenen programa Belediye Başkanı Veysi Durak, belediye encümenleri ve Patnos'ta görev yapan gazeteciler katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Durak, "Gazeteci; halkın gözü, kulağıdır. Gazeteci; bir şehrin, bir yerin tanıtılması, eksiklerin giderilmesi, yanlışlıkların düzeltilmesi konusunda önemli görevler üstlenmektedir. Gece gündüz, yaz kış demeden sürekli görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Patnos Gazeteciler Cemiyeti (PAGACEM) Başkanı Faruk Yavuz ise, gazetecilerin yılın 365 günü çalıştığını belirterek, "Yılda bir gün dahi olsa hatırlanmak güzel şeydir. Bizleri unutmayan ve günümüzü kutlayan Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'a öncelikle şahsım, cemiyetim ve bütün arkadaşlarım adına böyle bir organizasyon yapıp bizleri unutmadığı için teşekkür ederim" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Durak Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement