Başkan Günel, mazbatasını aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Günel, mazbatasını aldı

08.04.2024 19:51  Güncelleme: 19:56

Kuşadası'nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Ömer Günel mazbatasını törenle aldı. Başkan Günel, seçimin demokratik bir ortamda geçtiğini ve Kuşadası'nın seçimi sağlıklı bir şekilde tamamladığını belirtti.

Başkan Günel, mazbatasını aldı

AYDIN - Kuşadası'nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Ömer Günel mazbatasını törenle aldı. Törende konuşan Başkan Ömer Günel, "Kuşadası bu seçimi kendisine yakıştığı gibi sağlıklı bir şekilde tamamladı" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Kuşadası'nda oyların yüzde 42,42'sini alan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP'den ikinci kez belediye başkanı seçildi. Başkan Ömer Günel için Kuşadası Adalet Sarayı'nda mazbata töreni düzenlendi. Törene Başkan Ömer Günel'in yanı sıra yeni seçilen CHP'li belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Mazbata töreni için Kuşadası Adalet Sarayı'na gelen Başkan Ömer Günel'i coşkulu bir kalabalık davul ve zurnalarla karşıladı. Başkan Ömer Günel ve meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Keziban Tülen Binici'den aldı.

Mazbata töreninde bir konuşma yapan Başkan Ömer Günel, "Ben en başta seçim sürecinin Kuşadası'nda demokratik bir ortamda geçmesini sağlayan tüm görevlilere teşekkür ediyorum. Kuşadası bu seçimi kendisine yakıştığı gibi sağlıklı bir şekilde tamamladı. Seçim yarışını da ben ve ekibim kazandığı için çok mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Günel, mazbatasını aldı - Son Dakika


Advertisement