Başkan İça Çankaya Köşkü'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan İça Çankaya Köşkü'nde

Başkan İça Çankaya Köşkü\'nde

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin takdimi münasebetiyle Çankaya Köşkü’nde düzenlenen tören ve resepsiyona katıldı.

24.12.2013 13:54

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri'nin takdimi münasebetiyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen tören ve resepsiyona katıldı.

Başkan İça, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi İslam dünyasında ve özellikle bulunduğumuz coğrafyada komşularımız çok hareketli dünler geçiriyor. Ülkemizde de terör mağduru çocuklarımız var. Bütün bu çocuklarımızın Türkiye'ye ve Kütahya'mıza çağrılması, bu yaşadıkları sıkıntıları, mağduriyetleri düzenlenen konferanslarla dile getirilmesi düşünülüyor. Ayrıca Ezop Masal Adası çevresinde kurulacak kamplarla 500 yakın çocuğun getirilmesi, kendi aralarında iletişimi ve kaynaşmayı sağlaması için burada ağırlayacağız. Masal Adamızı da çocuk dünyasıyla buluşturacağız. Ayrıca eğlenceler, spor faaliyetleri, halk oyunları, müzik, tiyatro, konferanslar gibi etkinlikler de yapılabilir.Bu projemizi Cumhurbaşkanımıza sunduk" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İça Çankaya Köşkü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement