Kütahya Belediye Başkanından Pazarlar Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kütahya Belediye Başkanından Pazarlar Belediyesine Ziyaret

Kütahya Belediye Başkanından Pazarlar Belediyesine Ziyaret

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

13.12.2013 22:53  Güncelleme: 23:25

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulundu.

Mustafa İça'nın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'nın ziyareti bizleri son derece memnun etti. Kütahya Belediyesi ile her zaman bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Görüşmede Kütahya'da ve İlçemizde uygulanmaya başlanan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi alışverişi yaptık. Görüşmemiz faydalı ve başarılı geçti. Ziyaretlerden dolayı Sayın Mustafa İça'ya teşekkür ederim" dedi.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ise, "Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim. Pazarlar İlçesi ile birlikte Kütahya'da uygulanmakta olan Kentsel Dönüşüm Projesini görüştük. Başarılı ve verimli bir görüşme oldu. Başkan Torun'un bizlere göstermiş olduğu ilgiden ve alakadan dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Görüşme sonunda Başkanı Torun, Başkan İça'ya günün anısına plaket takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Belediye Başkanından Pazarlar Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement