Başkan Kamil Saraçoğlu: Yetim ve Mülteci Kardeşlerimizin Yanındayız - Son Dakika
Yerel

Başkan Kamil Saraçoğlu: Yetim ve Mülteci Kardeşlerimizin Yanındayız

Başkan Kamil Saraçoğlu: Yetim ve Mülteci Kardeşlerimizin Yanındayız

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar’ı ve Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi’yi ziyaret etti.

02.03.2017 11:52

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar'ı ve Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi'yi ziyaret etti.

Sık sık sivil toplum kuruluşları ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İnsani Yardım Derneği'nde yaptığı konuşmada, "Yetim ve mülteciler için yardım projeleri üretmeniz, ihtiyaç sahiplerine eğitim sağlık, barınma, gıda ve kıyafet gibi temel ihtiyaçları sağlayarak yaptığınız yardımlar gerçekten gurur verici. Yaptığınız bu yardımlardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Belediye olarak bizlerin de sizlerin yanında olduğunuzu bilmenizi isteriz" ifadelerini kullandı.

Aynı binada faaliyet gösteren Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi'yi de ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Filistinli mülteciler kardeşlerimizdir. Onlar bu ülkede bizlerin misafiri ve biz bu ülkenin vatandaşları olarak onlara misafirperverliğimizi göstermemiz gerekiyor. Sizin bu konudaki hassasiyetiniz ve yardımsever davranışlarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Belediye olarak sizlerin ve yardıma muhtaç Filistin'li kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sizler gibi duyarlı ve yardımsever derneklere olan desteğimiz devam edecektir" dedi.

Ziyaretin sona ermesinin ardından Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar ve Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Saraçoğlu'na teşekkür etti. (EFE - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kamil Saraçoğlu: Yetim ve Mülteci Kardeşlerimizin Yanındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement