Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Halk Bayramlaşmasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Halk Bayramlaşmasına Katıldı

Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Halk Bayramlaşmasına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ilçe bayramlaşmasına katıldı.

25.09.2015 13:44

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ilçe bayramlaşmasına katıldı.

Kurban Bayramının ikinci günü gerçekleştirilen Gölcük İlçe bayramlaşmasına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kurban bizi hakka yaklaştıran bir bayramdır. Bu bayram da üzüntülüyüz ve buruğuz. Bu bayramda da büyüklerimizi, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edeceğiz" dedi.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in ev sahipliğinde gerçekleşen İlçe bayramlaşmasında konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, "Birbirimize ne kadar yaklaşırsak yaratana o kadar yaklaşmış oluruz. Yetimleri ve öksüzleri ziyaret edip sevindirelim. Amansız hastalığa yakalanmış kardeşlerimizi ziyaret edip onlara moral vermeye çalışıyorum, sizlerde çalışın. Kardeşliğimiz ve birliğimiz yaratanımızın memnuniyetidir. Gölcüklü hemşerilerimin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Birlik ve beraberliği kardeşlik ruhunu beraber yaşıyoruz. Bu coğrafya da yaşayan halkların bir ve beraber barış içerisinde yaşasın istiyorum. Ülkemizde terör olayların da şehit olan kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum bir kez daha" dedi.

Kent Bayramlaşması tek tek yapılan kutlamanın yanı sıra, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu Gölcük Halk Bayramlaşmasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement