Başkan Karaosmanoğlu'na Körfez Esnafından İkram - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu'na Körfez Esnafından İkram

Başkan Karaosmanoğlu\'na Körfez Esnafından İkram

Başkan Karaosmanoğlu, konuk olduğu Körfez ilçe esnafı tarafından yoğun bir ilgi ve ikramlarla karşılandı.

15.12.2013 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Karaosmanoğlu, konuk olduğu Körfez ilçe esnafı tarafından yoğun bir ilgi ve ikramlarla karşılandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçede Tütünçiftlik ve Yarımca esnafına konuk oldu. Hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sunan Körfez ilçe esnafı, Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekileri çeşitli ikramlarla ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu'na ilçedeki temaslarında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem eşlik etti. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Pehlivan, Tütünçiftlik ile Yarımca'da ilçe esnafını ziyaret etti.

Konuk oldukları her iş yerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Pehlivan'a ilçe esnafı Körfez'de yaşanan değişim ve gelişim için teşekkürlerini aktardı. Esnafın ikramlarla konuk ettiği Başkan Karaosmanoğlu, soğuk bir havada gerçekleşen ziyaret programında konuk olduğu bir ekmek fırınının ocak başında ısınma imkanı da buldu.

Konuk olduğu esnafın yakın ilgisiyle karşılaşan ve fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Başkan Karaosmanoğlu, "Körfez'i ve Körfez halkını çok seviyoruz, bu sevgimizi de en güzel şekilde hizmet ederek gösteriyoruz. Halkımızın bize karşı olan sevgisi, ilgisi ve desteği de bize daha fazla çalışmamız için enerji veriyor, güç veriyor. Körfez ilçemize ve Körfez halkına önümüzdeki dönemde de aynı kararlılık ve aynı hızla hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu'na Körfez Esnafından İkram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement