Başkan Karaosmanoğlu'ndan Personele Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Personele Moral Ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu\'ndan Personele Moral Ziyareti
08.04.2014 10:34

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, büyükşehir personellerinden Hüseyin Çit’i evinde ziyaret ederek “Geçmiş olsun” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, büyükşehir personellerinden Hüseyin Çit'i evinde ziyaret ederek "Geçmiş olsun" dedi. Uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören Çit'e annesinden alınan böbrek başarılı bir operasyonla nakledilmişti.

Başkan Karaosmanoğlu'na ziyareti esnasında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Büyükşehir Strateji Dairesi Başkanı Bayram Çolakoğlu eşlik etti. Uzunçiftlik Emekevler Mahallesi'ndeki ziyarette Hüseyin Çit'e başkanlar moral verdi.

Strateji Dairesi Başkanlığı personeli olan Hüseyin Çit'e Allah'tan şifa dileyen Başkan Karaosmanoğlu, "Annelerimiz bizim her şeyimiz. Canını istesek seve seve bizim için verir. Hüseyin kardeşimizin annesi de hiç düşünmeden böbreğini vermiş. Allah razı olsun. İnşallah kardeşimiz en kısa sürede iyileşerek aramıza tekrar katılır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Personele Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement