Antalya'nın Döşemealtı ilçe Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerine ye ziyarette bulundu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Mevlüt Yeni'yi ziyaret etti. Göreve yeniden seçilen Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Tursun cemiyetin çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi aldı.
Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Mevlüt Yeni ise üyelere yönelik projeler ile daha da güçlendiklerini belirterek, "Yerel yönetim başkanlarımız ile kol kolayız. Hizmet ve proje çalışmalarında her iki kurum da birbirlerinden yararlanmaktadır. Döşemealtı Belediyesi'nin çalışmalarını da yakından izliyor ve projelerini takdir ediyoruz. Ziyaretten büyük memnunluk duyduk" dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Başkan Tursun'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.