Başkan Tütüncü Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü Öğrencileri Ağırladı

Başkan Tütüncü Öğrencileri Ağırladı

Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Okulu'nda eğitim gören minik öğrenciler Kepez Belediyesi'nin konuğu oldu.

04.01.2012 12:36

Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Okulu'nda eğitim gören minik öğrenciler Kepez Belediyesi'nin konuğu oldu.

Kepez Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Okulu öğrencileri, yerel yönetimler konulu dersi yerinde öğrenmek için Kepez Belediyesi'ni ziyaret etti. Yerel Yönetimlerin İşleyişi'yle ilgili araştırma konusunu yerinde görmek isteyen 4 ve 5'inci sınıf öğrencileri Kepez Belediyesi'nin birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Okulu'nun 50'ye yakın öğrencisini Kepez Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Başkan Tütüncü, kültür ve sanattan spora, eğitimden sağlığa pek çok alanda yerel yönetimlerin sorumlulukları olduğunu kaydetti.Yol, park ve bahçe gibi çalışmaların yerel yönetimlerin en temel görevleri arasında geldiğini belirten Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak bu sorumlulukların yanında meslek edindirme kursları, kadın ve çocuklar için korunma evleri gibi sosyal sorumlulukları da ayrıca yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Tütüncü Gülgün Nihat Ömür İlköğretim Okulu'na pek çok kez ziyarette bulunduğunu belirterek okul çevre düzenlemesi, zemin kata ek sınıf gibi okulda bazı düzenlemeler yaptıklarını belirterek, eğitim kurumlarına bu gibi desteklerinin her zaman süreceğini bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement