Başkan Uğur'dan Valinin Atama Değerlendirmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkan Uğur'dan Valinin Atama Değerlendirmesi

Başkan Uğur\'dan Valinin Atama Değerlendirmesi
01.06.2016 11:54

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, valiler kararnamesi ile Mardin’e vali olarak atanan ve Balıkesir’den ayrılmak üzere olan Mustafa Yaman’ın atamasını değerlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, valiler kararnamesi ile Mardin'e vali olarak atanan ve Balıkesir'den ayrılmak üzere olan Mustafa Yaman'ın atamasını değerlendi. Başkan Uğur, daha önce bir çok konuda eleştirdiği Vali Yaman'ın atanmasını 'Ne eyledi rahat, ne halka verdi huzur. Dayansın ehli Mardin' sözleri ile değerlendirdi.

Yurt dışında bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, daha önce hakkında 'nitelikli dolandırıcı' kelimesini kullandığı Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın Mardin'e atanmasını değerlendirdi. İHA muhabirinin telefon ile ulaştığı Başkan Uğur, 'Valiler kararnamesi çıktı. Ülkemize hayırlı olsun. Balıkesir'e de yeni bir valimiz atandı. Balıkesir'e hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

Başkan Uğur, "Ne eyledi rahat, ne verdi huzur, dayansın ehli Mardin" sözleri ile yorumda bulundu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uğur'dan Valinin Atama Değerlendirmesi - Son Dakika


Advertisement