Başkan Yıldırım'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Yıldırım'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Yıldırım\'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

30.08.2015 16:23

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yıldırım mesajında; "Şanlı tarihimizin altın sayfalarından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük sıkıntılar ve yokluklar içerisinde kazanılan ve Yüce Türk Milleti ile kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü tüm dünyaya gösteren şanlı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'ncü yıldönümünü kutlamanın büyük gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Türk Milleti olarak bize düşen ise, 'tek millet, tek bayrak, tek Vatan, tek devlet' ülküsü ile birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek, gücümüzü kendimizden ve değerlerimizden almak ve çok daha fazla çalışmaktır. Bu düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda hür ve kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yıldırım'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement